استفاده صحیح ازلباسشویی ال جی

برای داشتن ماشین لباسشویی که به بهترین نحوه لباسها را بشوید و از عمر مفید بیشتری برخوردار باشد، دانستن و رعایت نکات زیر می تواند برای شما بسیار مفید باشد.

مکان

ماشین لباسشویی را جایی قرار دهید که به شیر آب ، پریز برق و خروجی فاضلاب نزدیک باشد

پریز برق

برای روشن کردن دستگاه حتما از یک پریز مجزا و یا از رابط مرغوب و قوی استفاده گردد

تراز بودن

تراز بودن لباسشویی برای افزایش کارایی و ایمنی آن بسیار مهم است. برای اینکه ماشین را تراز کنید باید جلوی دستگاه را یک سانت از عقب آن بالا‌تر ببریم دستگاه نباید لق باشد یا به یک سمت خاص متمایل شود. ماشین لباسشویی‌های امروزی همگی دارای پایه‌های خاصی هستند که کار تنظیم با آنها خیلی راحت‌انجام می‌شود. اگر آشپزخانه‌تان شیب زیادی دارد، پایه‌های عقبی را دست نزنید و فقط پایه‌های جلویی را تنظیم کنید. تنظیم‌نبودن ماشین لباسشویی هنگام کار در دور تند باعث لرزش شده که در نهایت به دستگاه شما آسیب جدی وارد می‌کند.

مدت زمان و دمای مناسب شستشو

زمان و دمای مناسب یا همان انتخاب برنامه شست‌وشو بستگی به جنس لباس‌ها و میزان کثیفی آن دارد. زمان شست‌وشوی مناسب برای لباس‌های کتان و سفید چیزی بیشتر از یک ساعت، پشمی و کاموایی حدود ۴۰دقیقه و پرده و حریر هم حدود یک ساعت و نیم است. همچنین برای لباس‌هایی که به شست‌وشوی هرروزه احتیاج دارند زمان شست‌وشوی ۳۰ دقیقه‌ای کافی است. دمای مناسب برای لباس‌های سفید و معمولی حداکثر ۶۰ درجه و برای لباس‌های پشمی و کاموایی حداکثر ۴۰ درجه است. البته ماشین‌های دیجیتال برنامه‌های شست‌وشوی هر کدام از لباس‌ها را به صورت جداگانه دارند.

پودر لباسشویی

اگر پودر لباسشویی را بیش ازاندازه داخل مخزن آن بریزید، باعث کثیف‌تر شدن لباس‌هایتان میشود. در این شرایط، ماشین نمی‌تواند همه کف تولیدشده را در مراحل برنامه خارج کند و‌‌ همان کف‌ها به صورت لکه روی لباس‌ها باقی می‌مانند. مخزن پودر ماشین‌ها معمولا دارای ۲ مخزن بزرگ و کوچک است. اگر لباس خیلی چرک دارید کمی پودر در قسمت کوچک بریزید و یک استکان هم در بخش بزرگ‌تر خالی کنید. در این شرایط، ماشین یک‌بار به صورت پیش شست‌وشو و یک‌بار به صورت شست‌وشواصلی از ۲ بخش پودر‌ها بهره می‌برد. برای لباس های معمولی هم ریختن پودر در‌‌ همان بخش بزرگ‌تر کافی میباشد

حجم البسه

برای شستن البسه نباید آن را آنقدر پر کنید که مجبور باشید با فشار لباس‌ها را داخل قرار دهید، همین طور کم‌بودن بیش از اندازه لباس‌ها هم به کارایی مفید ماشین ضربه می‌زند و به کمک‌ها فشار وارد می‌کند.و باعث لرزش و تکان میشود . یادتان باشد برای لباس‌های حوله‌ای یا پشمی که اصطلاحا «آبگیر» هستند باید از نصف حجم ماشین بهره ببرید.

جرم گیری

ایجاد جرم در داخل دیگ ماشین لباسشویی یکی از مشکلاتی است که برای دستگاه به وجود می‌آید که‌ بعد از مدتی با بوی بد نیز همراه می‌شود. برای اینکه ماشین لباسشویی جرم نگیرد بهتر است هر 4-3 ماه یک‌بار از قرص‌ها و پودرهای جرم‌گیر استفادهشود. روش کار هم به این صورت است که مقدار مشخص‌شده از پودر جرمگیر - معمولا مقدار را روی بسته آن می‌نویسند- را در داخل ماشین‌لباسشویی می‌ریزید و بعد می‌گذارید ماشین یک دور کامل بدون لباس کار کند. تا پودر و جرم‌ها به طور کامل از ماشین خارج شوند

نکاتی در مورد شستشو

لباس‌های زیر یکی از منابع اصلی‌ انتشار میکروب در فضای بسته و مرطوب‌ هستند.

بهتر است لباس‌های زیر خود را جدا از لباس‌ها دیگر، در لباسشویی شستشو دهید.

چرا که ممکن است آلودگی و کثیفی، لباس‌های دیگر به لباس‌های زیر شما سرایت کرده و سبب تحریک پوستی یا حتی عفونت در موضع پوشیدن شود.

يکي ديگر از مشکلات رايج و بيماري زا در مورد ماشين لباس شويي، رها کردن لباس هاي شسته شده به مدت طولاني درون آن است. در حالي که باقي ماندن لباس هاي خيس درون ماشين لباس شويي، بيشتر از 30 دقيقه يعني توليد کپک و باکتري هاي آلرژي زا. بنابراين تنها زماني ماشين لباس شويي تان را روشن کنيد که مطمئن باشيد در خانه هستيد و مي توانيد پس از پايان شستشو، بلافاصله لباس ها را از درون آن خارج کرده و پهن کنيد.

پس از شستن مواد پرز دار از قبیل عروسک، پتو و مانند آنها، فیلتر ماشین را به خوبی پاک کنید.